Newsale Emballage – En livslang drøm om at arbejde med emballage

Frederik Bramm fra Newsale Emballage

Frederik Bramm er opvokset på en af de største emballage fabrikker i Danmark, hvor han som helt ung har gået og hjulpet. Det var derfor bestemt ikke en tilfældighed, at han endte i denne branche. Frederik troede dog som ung, at han skulle gå fodboldens vej, men det satte et svært sygdomsforløb en stopper for. En sygdom, som næsten kostede ham livet og som han var tynget af i mange år. Selv i en svær periode med bl.a. personlig gæld fra behandlingen, så tog han en chance og lånte nogle flere penge, så han kunne starte Newsale emballage op og bestille de første produkter hjem fra Polen. Det blev til et salg på hele 80.000 æsker det første år, men uden at tjene en krone. De efterfølgende år kom der gang i forretningen, som i dag er i flere lande og Frederik har store ambitioner.

Dette er hans iværksætterhistorie. Hør mere i vores podcast. 


Produceret af Podtribe media.

Episodens annoncør er Propagator.

Hvis du vil støtte vores lille medie, så kan du gøre det her på Patreon.

Tog en chance og købte 80.000 produkter

Frederik Thrane Bramm står bag virksomhed Newsale emballage. Frederik er opvokset på en af de største emballage fabrikker i Danmark, hvor han som ung var med til at hjælpe til og den vej igennem plantede han det første frø, som blev til en drøm om at have sin egen emballagefabrik. Først havde han dog en anden drøm. En drøm om at spille fodbold på højt niveau, men et langt og udfordrende sygdomsforløb gjorde at han måtte gå andre veje. Han havde, grundet dyr udenlandsk behandling, fået et større personlig gæld, som han arbejdede på at betale af. Der gik dog ikke længe før at Frederik tog et nyt lån og en ny chance. Han vendte tilbage til sin drøm om at starte en virksomhed med emballage. Virksomheden kaldte han Newsale Emballage og hurtigt fik han bestilt de første 80.000 produkter hjem fra Polen. De blev solgt det første år, men han tjente ikke en krone.

Loyale kunder gav ham et boost

Frederik fik lidt efter lidt muligheder for at købe større mængder hjem og fik flere produkter i sit sortiment. Det gav nogle loyale større kunder, som gav ham chancen og Frederik fik samtidig også lavet en webshop. Disse loyale kunder skabte ringe i vandet og gjorde at flere kunder kom til, da Frederik altid sørgede for at de modtog en god service. De første to år var okay og blev efterfulgt af 2 ganske fornuftige år. Det ændrede sig dog i 2018, hvor Frederik satsede og en ny leverandøraftale førte til et stort fald i kvaliteten og store problemer for Newsale emballage. Det lærte de af og efter denne oplevelse, så er de aldrig gået på kompromis med kvaliteten.

Skal være de bedste målt på kvalitet

Frederik har ikke været alene om rejsen, da en trafikulykke førte til, at han måtte ansætte de første til at hjælpe med at pakke. I 2019 skifter Frederik så bank og får en kassekredit, som gør at han kan satse og 2019 og 2020 afsluttes med fine resultater. I en tid, hvor han også fik sin egen lille produktion. I dag er de 6 mand og Frederik har kunne fokusere mere på innovation, kvalitetssikring og salg. Det har også gjort, at de leverer flere special producerede produkter. De behøves ikke være det allerstørste, men kvalitetsmæssigt skal de være de bedste. De har allerede kunder i Norge, Sverige, Finland, Grønland og Tyskland og har store målsætninger for de næste år.

Vært Mette Bloch og gæst, Frederik Bramm, udfolder hele historien om Newsale Emballage i dette afsnit af Iværksætterhistorier.