Reform – Fra CBS alumni til køkkeneventyr

Reform - Jeppe

Jeppe Christensen skilte sig noget ud på sit studie på CBS. Hans medstuderende søgte efter relevante studiejobs i banker og store virksomheder, mens Jeppe og hans bror ombyggede en campingvogn til en rullende bar. Den rullende bar blev Jeppes faste indkomst ved siden hans SU, indtil han blev færdiguddannet i 2010. Her fik han første gang øjnene op for møbelbranchen, som han for alvor er trådt ind i med Reform. I Reform har han siden 2014, sammen med medstifter Michael Andersen, sørget for at man kan købe moderne køkkener, designet af de bedste arkitekter/designere, til en overkommelig pris. Det er gået stærk på de 6 år og virksomheden har i dag 80 ansatte fordelt på 4 lokationer. Målsætningen bliver ikke skruet ned. Der trykkes hårdt på speederen med en forventning om en omsætning på en milliard i 2025.


Denne episode er produceret af Podtribe media.

Kampingvognen.dk

Jeppe Christensen havde en traditionel barndom. Ligusterhæk i en forstand til København. Moderen var pædagog og faderen ingeniør. Jeppe tog turen fra folkeskolen til gymnasiet og så videre på CBS. Hans studiejobs havde blandt andet bestået af et job i Netto, så mange læsere kan nok spejle sig i Jeppes opvækst. Det ændrede sig dog, da Jeppe begyndte at arbejde i nattelivet. Han blev bedt om at lave cocktail kurser og det førte til hans første iværksætterprojekt. Imens hans medstuderende ledte efter relevante studiejobs i den nærmeste bank, så købte han sammen med sin bror en campingvogn, som de omdannede til en rullende bar. Dette blev Jeppes studiejob sammen med en række webshops uden det store succes. Dette forsatte til han var færdiguddannet.

Endte pludseligt i møbelbranchen

Efter endt uddannelse blev Jeppe partner i virksomheden Furnish, hvor de bl.a. lavede interiør til restauranter og barer. Jeppe kom altså ind i en branche, som han egenligt ikke kendte meget til, men han sugede hver dag ny viden til sig. Ved siden af arbejdede han i Frokost.dk, for at have penge til driften af Furnish. Iværksættertrangen hev dog i ham og han ønskede at skabe sit eget fra bunden med sin egen idé. Derfor hev han fat i sin storebrors ven Michael og sammen stiftede de Reform, som sælger livsstilskøkkener. I starten var det med omdannende Ikea låger, en forkølet hjemmeside og fremvisninger i sit eget hjem. Se mere i teaseren herunder.

Reform var born global

Fra starten af rejsen var Michael og Jeppe enige om at satse globalt med deres brand. De lyttede ikke til de forsigtige kritikere, men gik med mavefornemmelsen. Det skulle vise sig at være en god idé, for her 6 år senere omsætter de for 100 millioner kroner og har en målsætning om at 10-doble dette tal i 2025. Reform fjerner altså ikke foden fra speederen, selvom de er blevet en større organisation med 80 ansatte fordelt på 4 lokationer. Hør Jeppe fortælle om hele rejsen fra A til Z i dette afsnit.

Hvis du synes godt om denne episode, så anbefaler vi disse:

Aryze – Bitcoin Jack og hans rejse mod Forbes 30 under 30
GamerzClass – Afbrudt af Corona midt i amerikansk accelerator 
Les Deux – Sure fodboldfans, lange ørkenløb og god energi