Dyekjær Design – Fra sygmeldt til succesfuld iværksætter

Marie Dyekjær, Jakob Bank, Jesper Buch og Ilse Jacobsen fra Dyekjær Design
25% rabat med "IVHPODCAST"
Marie Dyekjær Eriksen og teamet bag Dyekjaer Design fik sidste år 200.000 kr med sig hjem fra Løvens Hule af ingen andre end Jesper Buch og Ilse Jacobsen. Marie havde første gang set “Løvens Hule” (Dragon’s Den) i 2012 i den britiske version. Siden da, har hun haft et ønske om at præsentere et produkt, få feedback – og selvfølgelig gå derfra med en investering. Law of attraction. Fem år senere gik ønsket i opfyldelse med Dyekjær Design.

I denne episode fortæller Marie, hvordan hun fik succes med at lave blomsterkopper. Marie havde nemlig lavet mange forskellige slags kopper før i tiden, men det var én bestemt kop, der pludselig gjorde, at det hele tog fart. Der var dog udfordringer mht. hvordan, at man gik fra at lave kopper hjemme i stuen, til rent faktisk at bygge en forretning op omkring det.

dyekjær design kopper

Marie var klar over, at hun var god til at design, male og lave kopperne. Hun manglede kompetencer inden for især salg, markedsføring og også senere produktion, for at få en god forretning. Marie fandt sig derfor ret hurtigt to partnere på facebook gruppen iværksætter netværk, hvor hun fik Jakob Bank og Christian Bundgaard med ombord. De havde erfaring med webshops og det viste sig at være en ret god beslutning.

Iværksætteri er ikke noget, der er en normal beskæftigelse i Maries familie. Faktisk er hun den første, der har valgt at tage den vej. Hun har en kandidat i dansk og historielitteratur, men da der intet job var at finde da hun var færdig, begyndte hun at tage diverse deltidsstillinger og sælge nogle af sine services på konsulentbasis. Her stiftede Marie sin første personlige virksomhed. Marie har nemlig også altid været meget arbejdsom og ambitiøs med det hun har lavet. Hun har dog én gang, været slået ud af den, som gjorde, at hun var syg i en periode. Det er noget hun har været meget åben om og hun fortæller også om det fra tid til anden på hendes LinkedIn, hvoraf vi vil anbefale at følge hende.

Lyt med og hør Maries råd til hvad hun tænker om sygdom og karriere/iværksætteri.

Ønsker du selv at deltage i Løvens Hule? Så fortæller Marie også om deres proces op til, fx hvordan ansøgningen foregår og hvordan, de greb det an. Hun fortæller om dagen for optagelserne, og hvad der sker så at sige bag kulisserne. Der er altså lagt op til en lærerig episode, der kommer ind på mange aspekter om det at være iværksætter – både på det professionelle og det personlige plan.

[jetpack-related-posts]