Ind til benet på Shoporama

Morten Vadskær - Shoporama
Morten Vadskær og Morten Blinksbjerg første skridt mod at starte Shoporama foregik i 2011. De havde aldrig mødt hinanden før, men kom til at skrive sammen på Twitter. Emnet var en fælles uenighed om de daværende online shop løsninger. I 2013 blev deres Twitter samtale til et CVR nummer. Shoporama tilbyder en hostet webshop platform. Det er et SaaS produkt, som altså derfor “lejes” ud til virksomhederne. Du kan se mere om virksomheden her.

Samme pris for konen

850 kr. er prisen per måned. Det er ligegyldigt din størrelse som virksomhed. Selv Mortens kone måtte, på trods af brok, betale det samme. Prisstrategien var meget simpel. De lagde sig blot lidt under konkurrenternes pris. De typiske kunder hos Shoporama er de små virksomheder med 1-2 ansatte og de 2x Morten har nu omtrent 100 kunder.

Jysk forretningsform og smart money

De har haft en stabil vækst og kørt forretningen på en, ifølge Morten, meget “jysk” måde ved at vente til at pengene var der, før at de brugte dem. Yderemere har de ikke brugt en eneste krone på markedsføring. De har levet godt af mund til mund markedsføring. De har heller ingen investorer haft. De har sagt nej på trods af flere forespørgsler. Shoporama fik dog et advisory board ind og hvis de skal have penge ind i fremtiden, så skal det være “smart money”.

Loyale kunder og fremtidsudsigten

Der er hård konkurrence fra Shopify og udenlandske virksomheder, men heldigvis er der masser af kunder at tage af og Shoporama har en konkurrencefordel, da deres pris ikke stiger. Det er risikabelt at skifte, når man først er kunde hos Shoporama eller ved en konkurrent, da det kan forværre ens SEO og kræver en stor omvæltning. Det vil sige, at de har gode chancer for meget loyale kunder. Morten fortæller at de i fremtiden vil investere mere tid i kundepleje og langsom vækst. Indenfor de næste 5 år vil de gerne 3-4 så stor en omsætning. Virksomheden består af de to ejere og en studentermedhjælper, som ind imellem kommer og hjælper.

Vil du deltage i vores nye miniformat?

Hvis du også ønsker at deltage i vores nye miniformat “Ind Til Benet” og er du ikke en konsulentvirksomhed, så gå ind og anmod om et møde her.

Klik på et af nedenstående links, hvis I ønsker at høre episoder fra vores A til Z format:
Vivino – 100 millioner vurderinger senere
Holdsport – Afviste 4,5 millioner fra løverne
Watery – hvordan man som 19 årig skaber Danmarks største svømmebutik

25% rabat med "IVHPODCAST"
[jetpack-related-posts]