NipNap – Løvens Hule sparkede døre ind for Julie

Julie Bloch Lauridsen - NipNap

Julie Bloch Lauridsen har udviklet NipNap, en pincet til chips, sushi og meget andet. Hun blev vraget i Løvens Hule, men deltagelsen gjorde, at hun fik en anden investor. Ideen til produktet fik Julie som 12 årig og i nogle år fik den lov til at modnes. Til at begynde med var målgruppen ikke helt på plads, men en tur på kræmmermarked gjorde det lysende klart, hvem forbrugeren er. Nu er Julie fuldtidsiværksætter og drømmen er et helt univers med snackudstyr. 

Det her er hendes iværksætterhistorie. Hør mere i vores podcast.

Artiklen er skrevet af Niklas Vinther Jakobsen


Produceret af Podtribe media.

Hvis du vil støtte vores lille medie, så kan du gøre det her på Patreon.

NipNap blev castet til Løvens Hule på Folkemødet 

Julie Bloch Lauridsen fik ideen til NipNap, en pincet til chips, som 12 årig og ideen blev gemt i en lille æske. Mens hun studerede på universitetet, tog hun ideen op igen og begyndte at designe den. Under et udvekslingsophold i Malaysia fik hun produktionen og webshoppen på plads. Under Folkemødet på Bornholm deltager hun i en paneldebat om iværksætteri, og her bliver hun opdaget af en caster fra Løvens Hule. Selvom deltagelsen ikke førte til en investering, bragte det meget andet med sig.

”Jeg kunne slet ikke klare den trafik der kom på hjemmesiden, og måtte i gang med at bestille varer. Jeg tænkte ’Det her kommer til at stikke af’, men jeg vidste ikke det stak så meget af, det var vanvittigt. Jeg sidder og følger med på Google Analytics og ser hvor mange besøgende jeg har. Da jeg kommer på, stiger det helt sindssygt og på min Instagram får jeg 100 nye følgere på ét minut. Og så går hjemmesiden ned.” – Julie Bloch Lauridsen, NipNap

Selvom Julie ikke får en investering med fra Løverne, fører programmet hende sammen med erhvervsmanden Henrik Busch. Han vil gerne investere i virksomheden og i dag er NipNap en del af hans portefølge af virksomheder, som han hjælper og rådgiver. Det har NipNap fået meget ud af.

Alt det, og meget mere, taler vært Mette Bloch og gæst Julie Bloch Lauridsen om i dette afsnit af Iværksætterhistorier.