Banana CPH – Grimme bananer blev til en millionforretning
Thomas Andersen - About Vintage
Banana CPH producerer is, brød og shakes baseret på “grimme”, modne, økologiske bananer. Bananer som ellers ville blive kasseret på grund af udseende eller overmodenhed.


Det var på Hawaii, hvor episodens gæst Christian Cordius gik på universitetet, at han blev anbefalet af flere, at smage en helt bestemt is. En smagfuld banan-is, som kun blev serveret et sted og som tiltrak mange mange besøgende. Smagen var en kæmpe aha-oplevelse, og det blev også starten på hans iværksætter-rejse. Han ville tage banan-isen med til Danmark.

Med en drøm at lave smagfuld is baseret på bananer gik Christian i gang med eksperimentere selv med en lejet softice-maskine.

Hvordan går man så fra at vide ingenting om produktionen af is til at lave et produkt der kan sælges på et rødt marked? Det må du vente med at høre mere om i episoden. Men vi kan allerede afsløre her, at rejsen har budt på et farvel til en god ven og partner i virksomheden, en meget stresset Christian og en Corona-nedlukning midt en ny butiksåbning.

 

Dette er Christians historie – lyt med i vores podcast.

Episoden er produceret af PodTribe Media.

Vært: Mark Anthony