JOST Communication – “Jeg vil hellere nyde rejsen lidt mere, i stedet for at have fokus på, hvad der skal ske om et år”

Thomas Andersen - About Vintage
I denne episode skal du høre historien om JOST Communication fortalt af Josephine Staunsbjerg
Hos JOST Communication arbejder de primært med rådgivning ift. sociale medier og influencer-marketing, hvor de fungerer som bindeled mellem virksomhed og influencer.
 
Josephine fik for alvor øjnene op for influencer marketing, da hun afleverede sit speciale ifbm. studiet. Lynhurtigt efter startede hun JOST Communication og konferencen Influenced med Benedicte Grumstrup. Meeen, det var bestemt ikke uden problemer grundet corona, og der var mange dage, hvor de frygtede at en aflysning kunne koste dem 200.000 kr.
 
Det taler vi selvfølgelig om, men Josephine deler også ærligt ud om sine op og nedture som iværksætter, og hvordan hun ikke har tænkt sig at arbejde solen sort, men i stedet også huske at nyde rejsen.
 

Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller jl@uglifruitproductions.dk

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg

 

Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions