MinRecept – Disruption af apoteksbranchen

MinRecept – Disruption af apoteksbranchen
25% rabat med "IVHPODCAST"
Er du interesseret i at starte noget op inden for medicinalbranchen? Så lyt med her når vi har inviteret medstifter af MinRecept ind i studiet til en snak om iværksætteri, det at få en idé, danne et team, finde de rette partnere, udfordringer, konkurrenter, fremskafning af kapitel, fremtidsplaner og meget mere.

Sådan opstod idéen til MinRecept

Idéen til MinRecept startede ingen andre steder end i app’en Jodel, hvor folk anonymt kan poste tekster og billeder om alt mellem himmel og jord (inden for rimelighedens grænser – selvfølgelig). Her skriver en pige, hvorfor hun altid skal gå på apoteket for at hente sin p-piller. Det fanger stifter Joakims interesse! Sammen med vennen Michael bliver dette starten på MinRecept!

De første skridt på vejen

Det næste de gør er at kaste sig over lægemiddelloven samtidigt med de foretager en del brancheanalyse, budgettering og en spørgeskemaundersøgelse med 1000 piger om deres p-pille vaner.

De finder hurtigt ud af, at de har brug for udviklere. De bruger derfor deres netværk til at finde de rette personer og blive inviteret til at præsentere deres idé. På ærgelig vis må de erkende, at dem, de præsenterer for, desværre ikke har flere ressourcer i øjeblikket. Alligvel bliver de ringet op efter mødet, og bliver kaldt ind igen. Det ender da også med, at de går derfra med nye partnere, en millioninvestering og en masse gåpåmod til at fortsætte!

Joakims råd til dig, der gerne vil være iværksætter

Kliché som det er, så er det bedste råd: “Bare spring ud i det” (eller “Just do it”, som det lyder fra Nike). Start ud småt, få noget erfaring, bevar fokus og fokusér på en smal målgruppe og ikke mindst, sørg for at skab et godt netværk.

Dette er blot en lille smagsprøve hvad der er i vente i denne episode. Rigtig god lytter!

[jetpack-related-posts]