Klimate – Naturkatastrofer blev starten på et grønt eventyr

Thomas Andersen - About Vintage

I denne episode skal du høre historien om Klimate fortalt af Katja Grothe-Eberhardt. Denne episode er en del af en podcastserien Global Green Ambitions, som er lavet i samarbejde med market entry platformen Canute. Her fortæller founders af bæredygtige startups fortæller deres historie og internationale vækstrejse.

Klimate leverer robuste, fremtidssikrede klimapåvirkningsstrategier, der ikke falder i greenwashing-fælden. Det hele startede da Katja blev mor for første gang, hvor skovbrandene hærgede i Australien og hun i nyhederne kunne se de mange oversvømmelser rundt om i verdenen.

Hun følte, at hun blev nødt til at sikre sine børns fremtid, og derfor allierede hun sig med to skarpe founders og skabte Klimate. Sammen er de på en mission om at hjælpe virksomheder med at tænke og blive grønnere.

Vi har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do’s & don’ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8Xmfg


Din vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit Productions