Make It Good Again – Vil udfordre brug og smid væk-kulturen

Make It Good Again - Sara Holt

Sara Mandrup Holt er stifter af virksomheden Make It Good Again. En RFQ service, som vil gøre op med den danske brug og smid væk-kultur. Sara startede Make it Good Again som et projekt under hendes uddannelse, men i 2018 tog hun skridtet videre og oprettede et CVR nummer. Sara står alene med projektet efter at hendes medstiftere er hoppet fra, men hun kaster ikke håndklædet i ringen af den grund. Sara vil kæmpe for den cirkulære økonomi og har valgt at tage et skridt tilbage, for at forbedre hendes platform. Hun er nu på udkig efter denne rette tekniske co-founder, samtidig med at hun modtaget god sparring i hendes netop overstået deltagelse i ‘Accelerace’. Make It Good Again vandt Start Up Programmes idékonkurrence og modtog senere et Mikrolegat.


Denne episode er produceret af Podtribe media.

Episodens annoncør er Start Up Programme, en del af Fonden for Entreprenørskab. Har du et projekt du gerne vil have sparring på, eller vil du vinde 10.000 kr. til dit projekt? Så deltag i `del din idé ´eller Idékonkurrencen til Danish entrepreneurship festival

Idekonkurrencen og cirkulær økonomi

Sara fandt, under sin uddannelse som multimedie designer, ud af at hun nød at udvikle på koncepter. Hun valgte derfor at søge ind på innovation og entreprenørskab studiet. Her blev hun hurtigt præsenteret for idégenerering, da de studerende skulle deltage i idekonkurrencen, som er en del af Start Up Programme. Hun valgte, sammen med sin gruppe, at sætte fokus på cirkulær økonomi. De havde alle oplevet, hvor svært det var at finde reparatører og de var samtidig trætte af brug og smid væk-kulturen der herskede. De besluttede sig derfor for at lave en RFQ service for reparationer. Projektet kaldte de for Make It Good Again og de endte med at vinde idékonkurrencen med deres koncept. Senere modtog de også et Mikrolegat.

Tog et skridt tilbage og optimerede

Saras gruppe bestod af 4 studerende, hvor der efter idékonkurrencen kun var 2 tilbage. De mest engagerede, Jacob og Sara, valgte at søge efter en teknisk co-founder og havde held med at få Anders fra datamatiker studiet med. De 3 spirende iværksættere valgte alle at bruge deres skolepraktik på at gå all in på Make It Good Again. Da praktikperioden var slut, så var det også slut for Anders i virksomheden og kort inden Corona krisen ramte, så valgte Jacob også at forlade projektet. Sara stod derfor alene tilbage, men det fik hende ikke til at give op. Tværtimod så valgte Sara at tage et skridt tilbage og genoverveje konceptet, for at optimere det. Se mere i teaseren herunder.

Hun havde i denne periode også kyndig vejledning, da hun i foråret deltog i ‘Accelerace’. Nu er Sara klar til at give den gas og leder med lys og lygte efter denne rette tekniske co-founder, som kan hjælpe med at tage Make It Good Again til nye højder.

Hvis du synes godt om denne episode, så anbefaler vi disse:

Grums – Blev reddet af en tvungen pivotering
Cedi Alert – Vil gøre verden til et tryggere sted
Les Deux – Sure fodboldfans, lange ørkenløb og god energi