Goodiepack – En bootstrapped IT succes med salg i tre lande

Lisa Dalsgaard - Goodiepack
25% rabat med "IVHPODCAST"
Lisa Dalsgaard har skabt virksomheden Goodiepack. De tilbyder et informationssystem til event arrangører, som kan sende relevante informationer ud til deltagerne. Det kan f.eks være spørgeskemaer, konkurrencer, eventinfo, afstemninger osv. til f.eks. en fodboldkamp. I denne podcast snakker vi om, hvordan hun startede Goodiepack og hvordan det hele kom i gang. Vi taler også om hvorfor hun var nød til at lukke en virksomhed for at kunne fokusere 100% på opbyggelsen af Goodiepack. Under opbyggelsen blev hendes tekniske Co-founder headhuntet, og derfor snakker vi om hvordan hun fandt sin nuværende partner Rene.

Opbyggede et tech miljø i Aalborg

Lisa havde startet sin første virksomhed i København, men da hendes co-founder sagde stop, flyttede hun tilbage til Aalborg. Her opdagede hun dog, at tech miljøet stort set ikke var eksisterende. Derfor startede hun netværket NextNord som efter kort tid blev et fast mødested for udvæksling blandt Aalborgs IT iværksættere.

Det gode fællesskab blandt techiværksætterne affødte hurtigt behovet for et kontorfællesskab, hvor de kunne lære endnu mere af hinanden. Derfor fik Lisa den skøre ide at leje slottet Aalborg hus og indrette det til et kontorfællesskab for IT iværksættere.

“Lige pludselig kom IT iværksætterne frem fra alle afkroge af området, så det er ikke fordi de ikke var der, de manglede bare et sted at samles”

Årets kvindelig iværksætter 2016

Lisa Dalsgaard blev i 2016 kåret som årets kvindelig iværksætter. Udover hendes banebrydende koncept med digitale goodpacks, så skete det bl.a. på baggrund af hendes engagement for at få det Nordjyske iværksætter økosystem til at blomstre. Her er hun involveret i iværksættermiljøet StartupWorks, som har til huse på i Aalborghus Slot. Men hvorfor Aalborg? Et måske for nogen ulogisk valg, hvis man vil skabe en tech virksomhed men ikke for Lisa Dalsgaard.

“Jeg har kun 15 min. til lufthavnen, en lækker by og adgang til et spirrende tech miljø, som hunger efter fede virksomheder at arbejde for”.

Altså det perfekte match for Lisa Dalsgaard da hun vil realisere Goodiepack. Her finder hun også Rene, som samarbejdspartner og det bliver startskuddet til et eventyr.

Motivationen kom fra andre iværksættere

Lisa Dalsgaard har tidligere arbejdet for Airhelp. En meget succesfuld dansk international virksomhed, som vi også håber at få med på podcasten. Det var her Lisa Dalsgaard blev inspireret til at blive iværksætter. Og her lige et lille shootout til den iværksætter interesseret uden den gyldne ide. Start med at arbejde for nogle og lær af dem. Det er en rigtig god mulighed for at få indblik i, hvordan man arbejder entreprenant. Sug til dig og start derefter når ideen kommer, ligesom Lisa Dalsgaard. Det kan være med til at lære dig om do’s and dont’s og deraf mindske risikoen for at fejle.

Kunne du tænke dig at høre mere om Goodiepack og Lisa Dalgaard’s historier, så hop ind og lyt til podcasten.
Vi udkommer på Itunes, Stitcher, Spotify og mange mange flere podcast applikationer.
Husk at der er mange andre inspirerende historier at lytte til også.

Vores mest lyttede episoder er historier om:
Nicehair – Sådan blev Nicehair.dk Danmarks webshop for skønhedsprodukter
Holdsport – Afviste 4,5 millioner fra løverne
Spiir – En Fintech succes i norden

[jetpack-related-posts]