Her er vores top 10 over de mest hørte afsnit. Vi opdaterer løbende listen.

25% rabat med "IVHPODCAST"
Vivino

Afspilninger

1. VIVINO

Filosofien bag app’en har altid været, at det skal skabe værdi for brugeren og det, at få brugeren til rent faktisk at bruge app’en over en længere periode. Derfor adskiller Vivino sig fra de 99% andre apps på markedet, som ikke tjener penge. Det er ikke nok, at ens familie og venner, vil bruge den. Brugerne er egoistiske. Giver app’en ikke værdi, vender folk ikke tilbage. Læs mere og lyt til episoden her.

disciplined entrepreneurship

Afspilninger

2. NICEHAIR

Nicehair.dk starter i bund og grund, fordi Tonny ringer til sin leverandør og beder om en bedre pris. Det kræver mod, for Tonny var godt klar over at leverandøren sandsynligvis ikke ville være med på en prisnedsættelse – Alligevel prøvede han, og det mod er nødvendigt for at blive en god iværksætter. Læs mere og hør episoden her.

the 4 hour workweek bog

Afspilninger

3. EMPLATE

Simon berør i denne podcast episode bl.a, at han ikke køber præmissen om, at der er risici forbundet med at blive iværksætter. Vi har, efter hans mening, så mange muligheder, at fordelene opvejer ulemperne. Især hvis man sammenligner os med andre lande. Det er en illusion, at man skal opgive alt og leve på en sten, for at opnå sine drømme. Læs mere og hør episoden her.

Jytte fra marketing

Afspilninger

4. HOLDSPORT

Frank var ligesom så mange andre fodboldspillere og trænere irriteret over aldrig at vide, hvor mange, der kom til træning. Samtidig havde han undervist i basal kodning. Han købte derfor domænet Holdsport.dk for 50 kr., og så sad han ellers og kodede Holdsport i sin fritid. I starten var det en hjemmeside med den ene feature, at man kunne melde til og fra til træning. Læs mere og lyt til episoden her.

business model generation

Afspilninger

5. SPIIR

Arbejdskulturen i Spiir er agil og fladt struktureret. De ansatte, som mange er unge, bestemmer selv deres arbejdstider og kommunikerer med hinanden over Slack. En ansat arbejder endda remote i Mexico. Der bliver altså brudt med 9-17 kulturen i den tro på, at man performer bedst, når ansatte selv er motiveret til at arbejde. Læs mere og hør episoden her.

Winning without loosing

Afspilninger

6. TOO GOOD TO GO

“Thomas var en sen aften ude på en buffetrestaurant, men kunne ikke få mere at spise, fordi de ansatte ligesom var ved at rydde maden af vejen. Det var ret meget mad. Han kom i snak med tjeneren, som fortæller at sådan er det hver dag. Det skal være lidt kosmetisk, så det ikke ser ud som om du er en af de sidste der ankommer”. Læs mere og hør episoden her.

Kick ass

Afspilninger

7. COOLSHOP

Jacob Risgaard er serieiværksætter, kommende investor i løvens hule og medstifter af ehandelsvirksomheden Coolshop. I denne podcast episode fortæller han sin iværksætterhistorie og giver gode råd med på vejen til andre iværksættere. Han taler om alt fra velgørenhed til at sælge statsfinansieret porno i Norge. Læs mere og hør episoden her.

Elon musk

Afspilninger

8. SOUNDBOKS

Soundboks blev i 2014 startet af 3 barndomsvenner. Vi har snakket med Hjalte om det at udvikle og producere en bærbar højtaler uden stikkontakter. Formålet? At skabe den ultimative fest til brugeren.
Deres historie er på mange måder vild.
Læs mere og hør episoden her.

Start with the why

Afspilninger

9. BARRY

Barry er et innovativt energiselskab som ikke vil leve af at sælge strøm – i stedet sælger de viden gennem data. For Barry er en app, som lærer forbrugerne om, hvornår strømmen er grønnest og hvornår den er billigst. Dvs. at den f.eks. kan fortælle i hvilket tidsrum det er bedst at sætte vaskemaskinen over. Læs mere og lyt til episoden her.

I bad med Picasso

Afspilninger

10.  FREETRAILER

Allan tror på, at der er mindst 10 andre, der har fået idéen om at leje en trailer gratis ud. Allan tror på at held og eksekvering er årsagerne bag deres succes. Han tror også, at andre i fremtiden vil prøve at lave det samme som dem, men i sidste ende, er den største konkurrent convenience (bekvemmelighed). Læs mere og hør episoden her.

De episoder, som ligger lige udenfor top 10 er PeakonWatery, Pleo, Indieframe, Mymonii & Happy Helper.

Kontaktinformationer

Iværksætterhistorier ApS
Lochersvej 4
3100 Hornbæk
CVR: 40092358

Esben Brandborg Østerby
esben@ivaerksaetterhistorier.dk
+45 53 83 36 33

 Find os på Facebook Find os på Instagram  Find os på LinkedIn

 

Støt os her

© Copyright – Iværksætterhistorier 2020