Joachim - Barons

Afspilninger

1. BARONS

Joachim Latocha fra Barons sagde nej til Jesper Buch og 15 millioner kroner i første afsnit af ‘Løvens Hule’ sæson 5. Det her er hele Barons iværksætterhistorie fra ide til ‘Løvens Hule’ successen og den massive mediedækning, som fulgte med. Læs mere og lyt til episoden her.

Kick ass

Afspilninger

2. COOLSHOP

Jacob Risgaard er serieiværksætter, kommende investor i løvens hule og medstifter af ehandelsvirksomheden Coolshop. I denne podcast episode fortæller han sin iværksætterhistorie og giver gode råd med på vejen til andre iværksættere. Han taler om alt fra velgørenhed til at sælge statsfinansieret porno i Norge. Læs mere og hør episoden her.

Shaping New Tomorrow - Christian

Afspilninger

3. SNT

Måske har du set videoerne med Jesper Buch, der skamroser “The Perfect Pants” eller Lars Hjortshøj i en omgang senior parkour? Strategien for netop den tilgang, afslører Christian i episoden med Shaping New Tomorrow. Læs mere og hør episoden her.

Kasper - Ditur.dk - Foto: DR

Afspilninger

4. DITUR.DK

Hør medstifter Kasper Dissing fortælle om hvordan de to tvillinger kom igang, samarbejdet som brødre og om at bevise overfor deres skeptiske netværk at de kunne lykkes. Læs mere og hør episoden her.

Lars Seier - Saxo Bank

Afspilninger

5. SAXO BANK

Lars Seier fortæller hele sin iværksætterhistorie fra hans eventyr i Spanien til opstarten af Saxo bank, et nyt blockchain projekt og sin tid som TV vært. Forvent gode råd og spændende historier. Læs mere og lyt til episoden her.

Soundboks - Hjalthe

Afspilninger

6. SOUNDBOKS

Soundboks blev i 2014 startet af 3 barndomsvenner. Vi har snakket med Hjalte om det at udvikle og producere en bærbar højtaler uden stikkontakter. Formålet? At skabe den ultimative fest til brugeren.
Deres historie er på mange måder vild.
Læs mere og hør episoden her.

Quickorder - Mads Wedderkopp

Afspilninger

7. Quickorder

QuickOrder er bl.a. den geniale historie om rookie investor fejltagelser som smadrer ens captable, men det er fremfor alt historien om at fejl besejre tabere, men inspirere vindere. Mads Wedderkopp agerer den perfekte storyteller. Læs mere og hør episoden her.

Party in a box - Trine Hansen

Afspilninger

8. PARTY IN A BOX

Trine Hansen fra Party In A Box imponerede de 5 løver i Løvens Hule og forlod programmet med 400.000 kroner fra Mia Wagner for 25% af virksomheden. Hør Trine fortælle om sin oplevelse i Løvens Hule, men blandt andet også om hendes store succes på de sociale medier. Læs mere og lyt til episoden her.

Ageras - Rico Andersen

Afspilninger

9. AGERAS

Ageras medstifter og direktør Rico Andersen arbejder ikke med nogen plan B. Hør ham fortælle hvorfor og hele hans iværksætterhistorie med Ageras – En succesfuld RFQ tjeneste i vækst, som siden har fået rige araber som investorer og er blevet til et konglomerat indenfor regnskab og revisionsbranchen med opkøb af JUF og Billys Billing. Læs mere og hør episoden her.

To good to go - Thomas

Afspilninger

10. TOO GOOD TO GO

“Thomas var en sen aften ude på en buffetrestaurant, men kunne ikke få mere at spise, fordi de ansatte ligesom var ved at rydde maden af vejen. Det var ret meget mad. Han kom i snak med tjeneren, som fortæller at sådan er det hver dag. Det skal være lidt kosmetisk, så det ikke ser ud som om du er en af de sidste der ankommer”. Læs mere og hør episoden her.

Top 11-20

 

11: Mutebox (2796)

 

12: Plecto del 2 (2766)

 

13: Vivino (2736)

 

14: Watery (2726)

 

15: Citatplakat (2700)

 

16: Satcom1 (2692)

 

17: Salesstyling (2634)

 

18: Unity (2632)

 

19: Nicehair.dk (2586)

 

20: Clio Online (2539)

 

25% rabat med "IVHPODCAST"

Kontaktinformationer

Iværksætterhistorier ApS
Lochersvej 4
3100 Hornbæk
CVR: 40092358

Esben Brandborg Østerby
esben@ivaerksaetterhistorier.dk
+45 53 83 36 33

 Find os på Facebook Find os på Instagram  Find os på LinkedIn

 

Støt os her

© Copyright – Iværksætterhistorier 2020